Media Doon Team
 
    Carti de vizita
Cartile de vizita electronice nu numai ca ofera datele esentiale ale companiei, ci reprezinta un devarat ghid, un showroom virtual al serviciilor si produselor unei companii.CD-ul pe care este imprimata cartea de vizita este compatibil cu toate tipurile de calculatoare si reprezinta o extra ordinara evolutie de la banala carte de vizita la versiunea sa electronica mult mai atractiva si mai complexa. Acest CD este interactiv si poate include imagini, sunete si animatii ce
transmit mesajul dumneavoastra in cea mai atractiva si mai elegantã maniera.
     SEO

Oferim servicii complete de marketing online, gama de servicii cuprinzand:

• SEO (optimizare motor de cautare) combinatie traditionala de design web, layout si tehnici de programare HTML. Rezultate obtinute prin optimizarea site-ului dvs. pentru motoare de cautare realizata de catre Media Doon (Optimizare pentru motoare de cautare)
• Trafic crescut fiindca noi optimizam site-ul dvs. web astfel incat sa fie inregistrat in toate motoarele de cautare si toate directoarele.
• Trafic calificat al site-ului dvs. fiindca ne asiguram ca site-ul este indexat si incadrat corect.

     Design Sigle

• Sigla/logo-ul este o parte importanta a identitatii vizuale - este semnul dupa care sunteti recunoscut de catre clientii.,.. Primul nostru pas in crearea unul logo este sa intelegem modul in care doriti sa fiti perceput pe piata, apoi trecem la dezvoltarea unui simbol care sa reflecte imaginea afacerii dumneavoastra.

 
 
 
Web Design

  Facand afaceri cu Media Doon, veti beneficia de o serie  de avantaje referitoare la aspecte ce tin de calitate,  performanta si eficienta.

 • abordam cu profesionalism fiecare lucrare
 • beneficiati de o puternica promovare a site-ului  

 • clientii fideli beneficiaza de reduceri si servicii gratuite

           Prezentari multimedia
 
Tipuri de aplicatii

Oferta noastra cuprinde pagini web de la cele clasice in care se urmareste transmiterea cât mai simplista si mai eficienta a informatiei pâna la cele futuriste în care elementul central îl constituie grafica. Astfel, putem crea pentru dumneavoastra atât o simpla pagina web cât si un portal de Internet sau un magazin virtual, folosind cele mai avansate tehnici si limbaje de programare (html, dhtml, java-script vb-script, CSS, PHP, ASP, etc).

Pentru dezvoltarea interfetelor si procesarea imaginilor utilizam programe specializate: CorelDRAW, CorelPHOTO-PAINT, Adobe ILUSTRATOR, Adobe PHOTO-SHOP, 3D Studio Max, GIF Animator, etc.

Paginile realizate de noi sunt astfel concepute încât sa fie vizualizate în conditii optime indiferent de browser-ul folosit (Microsoft Internet Explorer /Netscape Navigator / Opera etc).

 
Programare dinamica

Exista doua tipuri de procesare a informatiei pe internet. Interpretarea de catre browser a aplicatiilor (html, dhtml, xml, script) sau rularea acestora direct pe server-ul web unde sunt localizate.

Daca doriti ca aplicatia dumneavoastra sa aiba caracter dinamic si interactiv, daca doriti nu numai sa publicati informatia, ca sa obtineti informatii de la clientii dumneavoastra sau simpli navigatori, pentru a va fundamenta strategia de marketing, vom utiliza aplicatii orientate server (server side scripting).

 
 Design Bannere
Cream bannere statice sau dinamice bazate pe idei care sa asigure succesul campaniilor dumneavoastra publicitare. Dispunem de mijloacele necesare pentru a executa banner normal, transitional, pop-under/floating care include formatele: popunder, fixed floating, roll-over, mouse over, floating, overlayer.
 
 
 
Redesign
 
Redesign
   ■ Accesibilitate
Avantaje
 
Reclama pe tot parcursul contractului
Optimizare
   In afaceri,  imbunatatirile aduse  in mod constant  reprezinta drumul  catre succes. Acest  lucru este valabil si  pentru paginile web.
 
Dezvoltare Web
 • Site web personal
 
 • Magazine virtuale
 
 • Comunitati virtuale
 
 • Site     prezentare
 
 • Evenimente
 
 • Showroom virtual
 
 • Showroom virtual
 
 Web site minimal
 
Conceptie si design personalizat, pentru fiecare clientscanare, prelucrare si integrare 5-10 imagini, informatie text maxim 7 pagini A4, formular de contact prin email, contor de statistica a traficului, inscriere in 20-25 de motoare de cautare romanesti si straine 10 zile suport tehnic gratuit durata de dezvoltare 10 zile lucratoare.
 Web site clasic
 
Conceptie si design personalizat, pentru fiecare client, scanare, prelucrare si integrare 15-20 imagini, informatie text maxim 10-20 pagini A4, realizare sigla, formular de contact prin email, contor de statistica a traficului, inscriere in 20-25 de motoare de cautare, romanesti si straine, 22 zile suport tehnic gratuit,durata de dezvoltare 8-9 zile.
 Web site mediu
 
Conceptie si design personalizat, pentru fiecare client, scanare, prelucrare si integrare 20-40 imagini, informatie text maxim 20-40 pagini A4, realizare sigla, logo, intro dinamic (flash) - la intrarea in site, realizare banner publicitar pentru site, formular decontact prin email, formular de comanda, chestionare, grile de evaluare, contor de statistica a traficului, inscriere in 30-40 de motoare de cautare, romanesti si straine, 30 zile suport tehnic gratuit, durata de dezvoltare 20-25 zile.
 
 ■     Design interfete grafice
Serviciu de grafica specializat pentru interfete grafice destinate aplicatiilor pentru Windows / Linux . Elementele de baza sunt pictogramele (icon-urile) utilizate pentru a accesa functiile programelor si ecranele de prezentare (splash-screens) care dau utilizatorilor informatii despre aplicatii si autorii acestora.
 
 
 
Solutii MDT    Harta site  • Ajutor
 
© 2008 Media Doon