Media Doon Team
                           WEB DESIGN   |   RELATII PUBLICE   |   SOFTWARE   |   PUBLICITATE   |   MARKETING                                 CONTACT   |   ENGLISH
 
 
Oferta consultanta

Oferim consultanta pentru:

  •  management IT
  •  training in domeniile      noastre de expertiza
  •  arhitecturi

 
Aplicatii Software
Dezvoltam aplicatii interne (multiutilizator) - folosite in intranet
 
Preturi
 
De obicei, costurile unui astfel de proiect sunt negociabile şi depind de complexitatea aplicaţiei şi de limbajul de programare folosit. Orientativ, o aplicaţie la cerere obişnuită poate fi dezvoltată pentru o sumă cuprinsă între 200 de euro şi câteva mii.
 
Dezvoltare software
 

Promovam solutii integrale si profesionale, scopul nostru fiind realizarea de aplicatii performante si eficiente, care sa acopere nevoi reale in companiile clientilor nostri.

De aceea noi punem un accent foarte puternic pe toate fazele de executie ale unui proiect, de la analiza cererii, la redactarea specificatiilor, continuand cu implementarea proiectului si finalizand cu un proces intensiv de testare. Solutiile pe care vi le pune la dispozitie, se vor adapta perfect nevoilor companiei dumneavoastra:
- aplicatii web (folosind diverse tehnologii PHP, Perl, ASP, Java, Python etc.)
- aplicatii client-server (web-services, protocoale de comunicatie etc.)
- solutii desktop (folosind tehnologii C/C++, Java, Delphi)

Pentru a se adapta conditiilor tehnice deja existente in mediul dumneavoastra IT, implementarile acestor solutii specifice companiei dumneavoastra pot fi multi-platforma si pot folosi diverse sisteme de baze de date.

 
 
 

Media Doon va ofera consultanta de specialitate IT pentru conceperea unui set clar de specificatii pentru aplicatiile dorite, urmand a fi dezvoltate de noi.

Pentru alte puncte de interes, cum ar fi politica companiei dumneavoastra asupra comunicatiilor, proiectarea de arhitecturi de retele si configurari hardware sau software, va stam la dispozitie prin intermediul personalului nostru specializat.

 
Solutii Software
De asemenea, va oferim consultanta pentru imbunatarirea structurii si aranjarii informatiei in site-ul dumneavoastra si pentru gasirea celor mai bune metode de promovare a acestuia.
 
 
Consultanta IT
Software outsourcing in Romania - subcontractare de proiecte IT. Dezvoltarea de aplicatii desktop, pe diverse platforme si tehnologii. Solutii de securizare a datelor in compania dumneavoastra.
 

Securitatea datelor unei companii este esentiala pentru o buna desfasurare a activitatii acesteia. De multe ori ignorata, aceasta intra in centrul atentiei, in 95% din cazuri, abia dupa ce s-a consumat un eveniment ce a afectat in mod negativ activitatea companiei.
Va poate ajuta sa stabiliti si sa implementati o politica de securitate pentru compania dumneavoastra. Specialistii nostri au experienta in analiza necesitatilor si detectarea punctelor vulnerabile in fluxul de informatie ce circula in interiorul companiei si in relatia cu clientii dumneavoastra. Dupa stabilirea politicii de securitate, se trece la implementarea ei prin configurarea serverelor, ruterelor si a statiilor de lucru.

O parte importanta a securitatii datelor este politica de backup a unei companii. Cele mai multe companii tind sa subestimeze importanta acesteia, iar altele utilizeaza o frecventa nejustificat de mare a backup-urilor, ceea ce duce la utilizarea ineficienta a resurselor.

Securitatea informatiei

Pentru a preveni aceste situatii, Media Doon va poate ajuta in stabilirea unei metodologii de arhivare a datelor, in functie de cantitatea informatiilor si de rata de actualizarea a acestora. Astfel, nu veti risca sa ramaneti descoperit in cazul unui eveniment nedorit si veti reduce consumul de resurse necesare acestui proces.

Pe langa stabilirea metodologiei, Media Doon va poate ajuta si la implementarea acesteia, cu ajutorul unor unelte clasice sau dezvoltand unelte specifice nevoilor companiei dumneavoastra.

 
 
Solutii MDT    Parteneriat MDT  Harta site   Ajutor
 
© 2008 Media Doon