Media Doon Team
 
    Baze de date
•    Puteti solicita monitorizarea doar a datelor tehnice ale articolelor (data aparitiei, ziar, pagina, suprafata etc.) pentru ca dumneavoastra sau departamentul de marketing al firmei sa poata realiza propriile analize cantitative si calitative. Veti primi doar datele la care puteti aplica propriile dumneavoastra filtre pentru a extrage informatia de care aveti nevoie. Daca vreti introducerea unor noi indicatori, trebuie doar sa mentionezi acest lucru iar noi ne vom adapta produsul la cererile dumneavoastra. De asemenea, stirile si articolele din anumite domenii raman in baza noastra de date si pot fi consultate oricand doriti pentru a realiza documentare pentru interesul companiei.
 
  Comunicat de presa

• Va oferim diverse comunicate de presa referitoare la activitatea societatii sau cu privire la diverse produse si servicii care vor fi lansate. Puteti folosi aceste comunicate pentru a va acoperii nevoile de documentare sau le puteti publica daca le considerati interesante pentru cititorii dumneavoastra.

 
 
 
Serviciile de monitorizare oferite :
•   Suport media   |   •   Baza de date
Serviciile de monitorizare

  •  Dosare de presa

Daca va intereseaza tot ce s-a publicat in presa pe un anumit subiect puteti apela la dosarele de presa realizate de media Doon. Trebuie doar sa ne indicati subiectul sau evenimentul pe care vreti sa-l monitorizam si veti primi rapoartele de monitorizare. Articolele sunt prezentate in intregime, asa cum apar ele in publicatiile monitorizate. Toate articolele vor fi insotite de o scurta fisa tehnica care cuprinde date despre publicatia in care a aparut articolul, tirajul acesteia, autorul articolului, suprafata si aprecierea calitativa a acestuia: pozitiv, neutru, negativ. Dosarele de presa pot fi trimise in varianta electronica - prin email - sau inscriptionate pe un CD care va fi trimis beneficiarului prin posta rapida sau curier.

 
Prin serviciul de licitatii aveti pe birou zilnic, prin fax sau e-mail, toate licitatiile aparute in presa cotidiana si in Partea a VI-a a Monitorului Oficial pentru achizitionarea a diverse servicii si produse pe diverse domenii de activitate. Pentru ca stim cat de pretios este timpul dumneavoastra, veti primi doar ceea ce va intereseaza. Trebuie doar sa ne indicati de ce aveti nevoie pentru a trimite doar licitatiile care se refera la acest lucru.
Modul de prezentare al anunturilor de licitatii de catre media Doon este unic si a fost conceput in asa fel incat sa va ajute sa castigati timp. Serviciul nostru este cel mai bun instrument pe care il puti folosi pentru a va creste vanzarile. Licitatiile din domeniul dumneavoastra de interes aparute in presa centrala vor ajunge pe birou in chiar ziua aparitiei lor, pana la ora 12.
 
 

  •  Analize

De cele mai multe ori, informatia prezentata in cadrul dosarelor de presa sau a monitorizarilor va fi mai usor de inteles cu ajutorul analizelor cantitative si calitative redactate pe marginea lor.

 
INFORMATIA DE INTERES LA PRIMA ORA
Informatia in folosul dumneavoastra

Servicii oferite

Va ofera cele mai bune solutii la problemele legate de comunicare cu care va confrunti.
Veti putea sa comunicati mesajul dumneavoastra catre clientii, partenerii si angajatii si sa administrati comunicarea prin raspunsuri rapide la reactiile primite si prin aducerea la zi a informatiilor.

Printre serviciile oferite se afla:

redactarea si difuzarea de comunicate de presa
realizarea de dosare de presa cu aparitiile din presa    dupa difuzarea unui comunicat sau eveniment
 analize ale modului in care presa a preluat    informatiile difuzate
relatia cu media
 organizarea de evenimente: conferinte de presa,    lansari de produse, cocktail-uri

  ■  Analizele cantitative si calitative urmaresc evolutia in timp a unor indicatori ca: frecventa aparitiilor,suprafata alocata stirilor si articolelor, distributia stirilor pe publicatii si pe tipuri de media (it, magazine, cotidiene), etc.

  ■  Analizele se redacteaza lunar sau trimestrial iar accentul in prezentarea lor cade pe transpunerea grafica a informatiei in scopul de a o face usor de inteles intr-un timp cat mai scurt.

  ■  Analizele cantitative sunt mai utile atunci cand sunt combinate cu cele calitative. Optiunea pentru acest tip de analiza combinata cu cea pentru unul din serviciile de monitorizare reprezinta cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.

  ■  Intotdeauna, monitorizarile realizate de media Doon sunt insotite si de analize cantitative si calitative.

 
 
Solutii MDT    Harta site  • Ajutor
 
© 2008 Media Doon