Media Doon Team
                           WEB DESIGN   |   RELATII PUBLICE   |   SOFTWARE   |   PUBLICITATE   |   MARKETING                                 CONTACT   |   ENGLISH
 
 
    Productie publicitara
 

Oferta noastra de servicii si produse acopera o mare parte din gama destinata publicitatii. Asiguram personalizarea in regie proprie precum si import direct de materiale.

Combinand inovatia si tehnologia cu entuziasmul si seriozitatea caracteristia echipei Media Doon am reusit sa facem fata celor mai diverse provocari, ascultand si venind in intampinarea dorintelor clientilor nostri.

Ne bucura si ne onoreaza interesul pe care ni-l acordati, de aceea va invitam sa consultati oferta de servicii si produse oferite, fiind convinsi ca veti gasi exact ceea ce aveti nevoie pentru promovarea imaginii firmei dumneavoastra.

Contactati-ne si veti beneficia de sugestiile noastre in concordanta cu bugetul, dorintele si obiectivele dumneavoastra!

    Afise
 
Executate in policromie, pe suport de hartie lucioasa sau mata, se pot realiza in functie de necesitatile dumneavoastra, o gama larga de dimensiuni: A3 (297 x 420 mm), A2 (420 x 594 mm), A1 (594 x 841 mm), A0 (841 x 1189 mm), S5 (500 x 700 mm), S7 (700 x 1000 mm).
 
    Pliante, volante, fluturasi
 
Tiparite in policromie pe hartie sau carton de cea mai buna calitate, lacuite, celofanate, stantate. Pentru acestea pretul se calculează la cerere, în funcţie de: tiraj, număr de culori tipărite, format, material, nr. imagini in policromie incluse, lăcuire, plastifiere, forma de stantare, etc.
 
 
 
    Panouri publicitare
 
Cu una sau doua fete active din poliplan, cu una sau doua fete metalice, din PVC expandat ( pentru fatade) sau din profil alveolar ( pentru simpla sau dubla fata).
 
    Panouri electronice de afisaj
 
Ceasuri de mari dimensiuni, reclame cu mesaje curgatoare, ceasuri electronce de interior si exterior, retele de ceasuri – sincronizare GPS, sisteme de asteptare – apel si module de afisaj. Aceste panouri sunt dotate cu elemente de afisare alternativa, de mare intensitate, vizibile de la departare. Pot fi amplasate in piete publice, pe fatadele cladirilor sau in alte locuri deschise, fiind rezistente la agenti atmosferici.
 
    Prolight-uri
 
Semne publicitare luminoase de interior, realizate din plexic translucid, iluminate cu neon in cant, care au gravura pe contur, iar in interiorul textului au lipit autocolant, pentru a da culoare si efect deosebit graficii .
 
    Mash-uri
 
Sunt realizate pe suport din material plastic printabil de la o culoare la policromie. Mash-ul poate fi tivit, capsat si fixat cu cordelina in diverse locatii preferate de client. De asemenea mash-ul este pretabil afisarii in sisteme metalice Roll-up, foarte usor de pastrat si transportat.
 
    Litere volumetrice
 
Realizate din polistiren expandat sau cu cadru metalic si iluminare din interior/exteror sau cu tuburi neon de contur; pentru litere volumetrice pretul este calculat in functie de: dimensiunea literei, contur, sistem de prindere, etc.
 
    Bannere poliplan
 
Bannere realizate din polyplan, gama foarte mare de culori, prevazute cu fante pentru vint, capse si cordelina pentru prindere. Se inscriptioneaza pe una sau doua fete cu autocolant din PVC, debitat la cutter-plotter.
 
    Firme luminoase
 
Casete luminoase cu una sau doua fete luminoase si lateralele casetei din metal vopsit. Casete luminoase cu una sau doua fete luminoase si lateralele casetei din profil de aluminiu.
 
    Mape A4 personalizate
 
Mape A4 realizate din carton lucios sau mat, plastifiate dupa caz, cu buzunar interior prevazut cu suport carti de vizita, pot fi tiparite fata verso in policromie devenind un mijloc elegant de prezentare, inlocuind cu succes clasicele dosare tip plic.
 
 
Solutii MDT    Parteneriat MDT  Harta site  • Ajutor
 
© 2008 Media Doon