Media Doon Team
                           WEB DESIGN   |   RELATII PUBLICE   |   SOFTWARE   |   PUBLICITATE   |   MARKETING                                 CONTACT   |   ENGLISH
Comunicare   in   afaceri   -   pentru    intreprinzatori   in   Romania
 
 

Public speaking

     Oferim consultanta pentru aparitii publice – diversele ocazii in care reprezentanti ai companiei au oportunitatea de a prezenta aspecte relevante si rezultate sau proiecte desfasurate, initiative, trebuie sa fie fructificate la maximum, ceea ce implica si o prezenta scenica foarte buna a vorbitorului. Acest fapt presupune antrenarea persoanei in vederea optimizarii calitatilor de vorbitor: mimica, proxemica, modalitate de prezentare, sugestii pentru realizarea suporturilor de prezentare s.a.

 
 
 

Realizare strategie de comunicare pentru companii – pentru 6-12 luni si implementarea acestora.

 
 
  Activitatii permanente  
 

Oferim activitati permanente de comunicare a tuturor noutatilor, realizarea unor evenimente dedicate, crearea unei strategii de imagine si punerea ei in practica, toate sunt ingrediente ale succesului in mediul de afaceri.

Activitatiile intreprinse trebuie adusa la cunostinta publicurilor-tinta fiindca numai astfel se pastreaza permanent legatura cu cei de care depinde si carora li se adreseaza afacerea si produsele/serviciile dumneavoastra.

 
 
 
 
 
STRATEGII  DE  COMUNICARE
 
Oferim servicii de consultanta in domeniul Comunicarii, tuturor companiilor care constientizeaza faptul ca relatiile profitabile pe termen lung cu asociatii, cu media, cu toti cumparatorii, cu furnizorii, cu distribuitorii etc., se realizeaza si se consolideaza prin implementarea unor strategii de comunicare coerente. Este important ca tot ceea ce face o organizatie sa ajunga si la publicurile sale tinta pentru ca acestea sa fie permanent la curent cu tot ceea ce se intampla, in caz contrar se pierde fidelitatea clientilor, se poate ca primul lucru pe care il afla despre organizatie sa fie o problema, o criza.
 

Comunicare Integrata

Campanii de comunicare complete derulate prin intermediul media vom continua sa va punem la dispozitie noi optiuni care sa aduca plus de valoare afacerilor dumneavoastra.

 
 
 
Comunicare
 
Consiliere permanenta
 

Serviciile:

Realizare comunicate de presa pe baza datelor primite de la companie.


Realizare, distributie si monitorizare online a comunicatelor de presa distributia se poate face in mass-media din domeniile: afaceri, medical, IT&C, media & advertising, auto, monden, lifestyle etc.;


Redactare texte;


Realizam company profile-uri pentru companii;


Proiectare campanii de comunicare cu durata fixa de la 1 la 3 luni.

 
  Servicii conexe  
 

      Audit de comunicare.

Analizam rezultatele si obiectivele comunicarii datelor clientului, pe baza acestora se face un raport de concluzii si recomadari.

Dezvoltm strategia de comunicare prin intermediul media, in functie de obiectivele propuse, si de obicei, pe baza unui audit prealabil.

 
 
 
© 2008 Media Doon