Media Doon Team
                           WEB DESIGN   |   RELATII PUBLICE   |   SOFTWARE   |   PUBLICITATE   |   MARKETING                                 CONTACT   |   ENGLISH
 
Strategii de Blog
 
Legea momentului, se poate aplica cu precadere in aceasta arie a Internetului. Fa-o pur si simplu.Trebuie sa fii rapid, trebuie sa fii primul. Noi te ajutam.
 
 
Blog-ul ca misloc de comunicare

     Daca va afiseti, pur si simplu, numele pe o pagina de web, asta nu inseamna ca compania dvs. a devenit cunoscuta pe Internet, pentru a va construiti o imagine nu trebuie sa tratati internetul ca pe un mediu de comunicare, ci ca pe o afacere. Dar puteti gandii ca Internetul este un mediu de comunicare, la fel ca ziarele, revistele, radioul si televiziunea - poate - dar daca vreti sa va construiti un brand puternic, va trebui sa tratati internetul ca pe o oportunitate, nu ca pe un mediu.

     De aceia noi va propunem Blog Advertising ca pe o oportunitate de care trebuie sa tineti seama daca doriti ca randamentul unor solutii de marketing complete pot fi aplicate cu succes si in cazul produselor dumneavoastra.

 
 

     Servici:

      Sisteme de monitorizare a blog-urilor si a      conglomeratelor de blog-uri;

      Sisteme de monitorizare a tendintelor;

      Crearea clientilor activi care sa va      promoveze produsul;

      Furnizam informatii legate de produsul      dumneavoastra;

      Crearea bloging-ului de personal;

      Managementul reputatiei;

      Internet & Management-ul de proiect;

      Marketing-ul pe motoare de cautare.

 
 
 
© 2008 Media Doon